Arbeidsoppgaver i kiosken

Alle som har fått utdelt kioskvakt må huske å ta med seg ferdig lapperøre hjemmefra. Oppskrift finner du her på siden.

Første pulje

Før oppmøte: Skrive ut kampoppsett (på forhånd) og henge opp på blå dør til tribune, kiosk og for sekretariat. Kampoppsett finner du på https://www.handball.no/system/arrangordagbok/?clubId=494802  (velg riktig dato)

Førstemann på lista henter nøkler hos klubbleder.

 1. Lås opp hoveddør (med hovednøkkel og spesialnøkkel på knippet)
 2. Lås deg inn i vaktrommet i gangen (til høyre ved inngangen) og slå på alle lys. Alle lamper i lyspanelet på vaktrommet skal lyse.
 3. Lås opp alle garderober i kjelleren, både til spillere og dommere. Ved mange lag må evt garderobene merkes.
 4. Lås opp kiosken, håndballens skap og kjøleskap. Nøklene og låsene som hører sammen er merket med tape av samme farge.
 5. Blått pengeskrin med vekslepenger ligger i håndballskapet. Tell opp vekslepengene og noter på ark «Kasseoppgjør» som ligger i permen.
 6. Gjør klar kiosken:
  1. Sette på kaffe (6 måleskjeer til 12 kopper kaffe)
  2. Koke opp 1 gryte buljongvann. Settes på lav varme før pølsene legges i. Pølsene skal trekke, ikke koke. Hvis man går tom for pølser eller brød, så ligger det mer i frysen.
  3. Vi selger grillpølser fra Nico, disse er glutenfrie. (Glutenfrie pølsebrød ligger i frysen, og tas opp ved etterspørsel)
  4. Steketakke til lapper ligger i håndballens skap. Sett steketakke på MAX. La takken bli godt gjennomvarm før steking. Dette kan ta opptil 10 minutt. Når steketakken er gjennomvarm stilles regulatorknappen inn på lavere innstilling, ca 4,5-5. Stek lapper fra egen røre.
  5. Skylle druer og legge i 200 ml plastbeger
  6. Sette frem kioskvarer og tilbehør fra skap og kjøleskap
  7. Henge ut laminert prisliste ved kioskdøra og VIPPS plakat

Oppskrift lapperøre

5 egg
2,5 dl sukker
1 liter kulturmelk
2,5 ts natron
5 ss smeltet smør
600 – 700 g hvetemel (til passe tykk røre)

Andre pulje

Holde kiosken i gang med pølser, kaffe, lapper m.m. Fylle opp varer etter behov.

Siste pulje

Rydder vekk og låser inn kioskvarer og utstyr i håndballens skap. Brus må settes tilbake i hvitt kjøleskap merket håndballklubben. Obs! Oppvasken må tas for hånd og legges direkte inn i håndballens skap. Dette for å unngå tap av utstyr. Utstyret som tilhører håndballen, er merket med Kvinesdal Håndballklubb.

 1. Rydde, vaske benker, komfyr og gulv i kiosken. På gulv brukes engangsmopp.
 2. Viktig å rengjøre steketakken! Tørk av med tørkepapir mens takken fremdeles er noe varm. Når takken er kald kan den tørkes av med en fuktig klut. Fastbrente stekerester skrapes forsiktig av med kniv.
 3. Pengene i kassa telles. Fyll ut skjema «kioskrapport» som ligger i permen. 4000,- skal ligge igjen som vekslepenger.
 4. Tømme søppel, feie og slokke alle lys i: garderober, toaletter, tribuner og hall. Søppelsekker ligger i i skapet under vasken i kiosken – hvis det er tomt; lås deg inn i bøttekott via hallen, og hent flere søppelsekker. Søppel tømmes i container på framsiden av bygget. Sekretariatet skal også hjelpe til med dette, og ingen skal gå før alt er ferdig ryddet og vasket.
 5. Vaktrom, kiosk og garderober låses, hovedinngang låses.
 6. Pengeskrin og nøkler leveres til leder

Dersom dere savner noe i kiosken av utstyr eller varer er det fint om dere gir tilbakemelding til kioskansvarlige. OBS: Husk å se kundens kvittering ved betaling med vipps.